ÇAĞIRIYORUM.......................Bizler öylesine mükemmel dostlar, kardeşler, sevdalılarız ki; vatan, namus ve ahde vefa denildi mi, yarimizin üstüne yar, sevdamızın üstüne sevda, kavlimizin üstüne kavil yok.Bizler öylesine dostlarız ki, çağırdık mı koşarız bir birimize, kelimesiz , yazısız şartların oluşması yeter,anlaşırız... Kaç kez sınandık yollarında Anadolu'nun. Kaç kez çağırdık birbirimizi ve iki elimiz kanda olsa koştuk geldik yaramıza tuz, sevincimize sevinç, azmimize ateş olduk.Şimdi yeniden, gücümün yettiğince yeniden, bir daha sesim çıkmamacasına bağırıyorum bağırıyorum ...Herkesi yeniden :" ÇAĞIRIYORUM"Gelincik gelincik açmak için coşmak, akmak için, yeniden yeniden yaratmak için:"ÇAĞIRIYORUM"Zulm ile başını eğen halkım...Silkin doğrul artık, günü geldi kavganın.Nedir başınız önde, sesiniz kısık...Ölü toprağı üstünüzde...Babanız öldü biliyorum...Benim de öldü...Ama ya evlatlarınız, onların acısını göstermesin Allah, onlar için kalkmayacak mısınız ayağa...Onları zalimin gözyaşına, süslü lafına, kirli parasına , ruhunu tanrıyı ararken şeytana kaptıran büyük suçuna ortak mı sayacaksınız?Olmaz efendim olmaz...Olamaz...Yeniden, yeniden....Herkesi yeniden:"ÇAĞIRIYORUM"Merhaba, çocuklar, merhaba cümleten...Vatan .Namus .Ahde vefa için yeniden...Bilirsiniz, benim sizden kendim için hiç bir şey istemişliğim yoktur. Ama bu sefer çocuklar için istiyorum, Türkiye'nin geleceği için diyorum:Herkesi yeniden:"ÇAĞIRIYORUM"Diyorum ki;"Tanrı ellerimizdir, Tanrı yüreğimiz, aklımız, her yerde var olan Tanrı, toprakta, taşta, tunçta, tuvalde, çelikte ve pılastikte ve bestecisi sayılarda ve satırlarda ulu uyumların. İnsanlar sizi çağırıyorum : kitaplar, ağaçlar ve balıklar için, buğday tanesi, pirinç tanesi ve güneşli sokaklar için, üzüm karası, saman sarısı saçlar ve çocuklar için. Çocukların avuçlarında günlerimiz sıra bekler, günlerimiz tohumlardır avuçlarında çocukların, çocukların avuçlarında yeşereceklerİnsanlar sizi çağırıyorumbuğday tanesi, pirinç tanesi ve güneşli sokaklar için, üzüm karası, saman sarısı saçlar ve çocuklar için. Çocukların avuçlarında günlerimiz sıra bekler, günlerimiz tohumlardır avuçlarında çocukların, çocukların avuçlarında yeşerecekler."Onlar ki ağaca düşman, onlar ki çifte çubuğa,başağa, yağmura düşman, büyük ve arındırıcı nehirlerimize, işçinin emeğine, memurun şerefine,öğretmenin ilmine,öğrencinin beynine,düşünen insana, satılık olmayan vatana,ordusuna, cumhuriyetine, demokrasisine, Allaha düşman...Onlar çocuklarımıza, çocuklarımızın mirasına düşman...Daha ne durursun ey bahtı karam...Daha ne beklersin?Kaşının karasına, gözünün elasına, ormanının yeşiline,toprağının bereketine, namusuna, onuruna, sevdasına aşık olduğum vatan...Daha ne durursun ey Anadolum...Bilmez misin?"Ölmek değildir ömrümüzün en feci işi,Müşkil o dur ki, ölmeden önce ölür kişi..."Ölmeden öldürdüler mi bizi? Ölmeden öldürülmeye razı mı geleceğiz?Kara topraklara mı gömdüler?Nedir bu sessizlik?Niye bu yas?İlk mi uğradınız işgale?Sen ey Afyonlum, Hatice ananın kesmedi mi memesini yunan kaçarken? Bir daha emziremesin diye.Sen ay Gaziantepli Hayat ninem, senin burnunu, dudaklarını kesmedi mi kaçarken Karayılanın elinden düşman... Bir daha sevmeyesin diye.Sizler sorun aklınıza hanginizde yarası yok alçaklığın, satılmışlığın, ihanetin...Sizler Allah'dan başkasına kulluk yapmadığınız için çekilmediniz mi dara?Sizler özgürlük, bağımsızlık ve adalet istediğiniz için işkence hanelerde kalmadınız mı?Sizler değil misiniz yana yana çıkartanlar karanlığı aydınlığa.Sizler değil miydiniz vatanı satmadıkları için katledilenler, zulmedilenler...Sizler değil miydiniz bağımsız Türkiye diye bağırdığı için, milliyetçi Türkiye diye bağırdığı için kurşunlananlar.Sizler değil misiniz yarasını yalayıp yalayıp çare yaratanlar...Çağırıyorum, herkesi herkesi...Gel aslanım, gel selvi boylum, al yazmalım kara bahtını da al gel.Gelincikleri, bayrak bayrak, vatan vatan,namus namus meydan meydan dalgananları çağırıyorum.Herkesi direnişe çağırıyorum.Yobazlığa, softalığa, gericiliğin işgalina karşı zafere kadar direnişe çağırıyorum...Bütün ulusalcıları, solcuları, sağcıları, yurtseverleri, milliyetçileri, vatan, namus ve ahde vefa diyenleri çağırıyorum.Artık milyon milyon bir araya gelmeye çağırıyorum.Diyorum ki...Önce herkes herkesi getirsin.Siz kaç kişisiniz diyorlar ya tükürük saçarak.Sizleri önce burada birlikte olmaya çağırıyorum. Sonra Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz.Türkiye'nin her yerinde yaraları biz saracağız, Hakkari'den, Kırklareli'ne biz varolacağız...Anayasayı da biz yapacağız, Türkiye'yi de biz yöneteceğiz.Tekliğe karşı çokluğu...Seçilmiş krallara ,korkunun bezirganlarına karşı namusu, erdemi, demokrasiyi...Zulme karşı adaleti...Zalime karşı hakkı ve halkı savunacağız.Yeni bir Türkiye yaratacağız.